Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, AKP ve MHP ilçe teşkilatlarına nezaket ziyaretinde bulundu.
Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar’ın ilk durağı AKP İlçe Başkanlığı oldu. İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli, parti yöneticileri ve meclis üyeleri tarafından karşılanan Akpınar, Karşıyaka’yı, kentin tüm dinamikleri ile birlikte yöneteceklerini söyledi. Başkan Akpınar “30 Mart sürecinde güzel bir dayanışma gösterdik. Şimdi hizmet etme zamanı. Temel hedefimiz bu. Bunu oybirliği ile yapacağız. Yüzde 71 oy oranı ile geldik ama ilçenin yüzde 100’ünü kucaklayacağız. Büyük yatırımlarımızda merkezi hükümetle aramızda köprü olmanız çok önemli. Kentin 50 yılını planlayacağız ve bunu birlikte yapacağız” dedi.

KÖPRÜ OLACAĞIZ

AKP İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli ise belediye yatırımlarında işbirliğine hazır olduklarını ifade etti. Sürekli “Karşıyakalı, yerel seçimde tercihini yaptı. Halkın iradesi her şeyin üstündedir. Karşıyaka’ya hizmette hep beraberiz. Üzerimize düşeni yapacağız. Merkezi hükümetle belediye arasında köprü olmaya hazırız. Yapacağınız iyi projelerde, desteğimiz Karşıyakalının ve sizin yanınızda” diye konuştu.
 
İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ


Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, MHP İlçe Teşkilatını da ziyaret etti. İlçe Başkanı Bülent Çimtay da “Yardım edebileceğimiz her konuda yanınızda olmaya hazırız. Karşıyakalı’nın çıkarları için işbirliği yapacağız” dedi.