Kentin en büyük mahallesi olan Yeni Mahalle'de yaklaşık 40 bin metrekarelik yol kaplaması yapan Aliağa ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Yukarı Şehit Kemal Mahallesi'nden sonra en uzak mahallesi Helvacı'nın yollarını yenilemeye başladı. 

5 BİN METREKARELİK YOL KAPLAMASI


Birçok sokağı ve kaldırımı yenilenen Helvacı'da son olarak 2421, 2410, 2405/1 Sokak ve Gençlik Caddesi'nde çalışmalar yürüten ve 3 bin metrekarelik parke taşı döşemesi yapacak olan Aliağa Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde, Helvacı'da 5 Bin metrekarelik yol kaplaması gerçekleştirecek.  Helvacı'da; Münir Nurettin Bayrav, Kanal ve Sanayi Caddesi ile 2420 sokakta çalışmalarını sürdüren Aliağa Belediyesi ilgili cadde ve sokaklarda Büyükşehir Belediyesi ile birlikte toplam 5 Bin metrekarelik yol kaplaması gerçekleştirecek. 

3 BİN METREKARELİK PARKE TAŞI


İçme suyu şebekesinin yenilenmesinin yanında birçok cadde ve kaldırımı yenilenen Helvacı'da Aliağa Belediyesi 2421, 2410, 2405/1 Sokak ve Gençlik Caddesi'ni de yeniliyor. Aliağa Belediyesi ilgili sokak ve caddede toplam 3 bin metrekarelik parke taşı döşemesi yapacak.

BAŞKAN OĞUZ: DAHA GÜZEL VE DAHA ÇAĞDAŞ BİR HELVACI İÇİN ÇALIŞIYORUZ


Daha güzel, daha çağdaş bir Helvacı için yatırımlar ve çalışmaların devam ettiğini belirten Aliağa Belediye Başkan Turgut Oğuz; " Gerek Büyükşehir Belediyesi ile birlikte gerekse Aliağa Belediyesi olarak Helvacı'nın ihtiyacı doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor. Kentin her mahallesinde olduğunu gibi daha güzel ve daha çağdaş bir Helvacı için çalışmalarımız ve yatırımlarımız devam edecek." dedi.