İş bitirme Sözleşme süresi 12 ay olan tesis, planlanandan önce 10 ayda tamamlanacak. Tesisin Eylül ayında hizmete girmesi bekleniyor. Aliağa Belediye başkanı Turgut Oğuz, Aliağa’ya uzun yıllar hizmet verecek projeler gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “eski düğün salonu yerine Aliağa’ya çok uzun yıllar hizmet edecek, sosyal hayatı canlandıracak çok modern, her ayrıntısı düşünülmüş bir kompleks kazandırıyoruz” dedi.


ALİAĞA’DA SOSYAL YAŞAM CANLANACAK

Aliağa Belediyesi’nin; içinde bin 500 kişilik düğün salonu,, 200 kişilik üç boyutlu sinema salonu, Restoran, Teras Cafe, Bowling ve oyun salonu ile çocuk oyun alanlarının yer alacağı çok amaçlı sosyal kompleks projesi inşaatı büyük bir hızla devam ediyor. Projenin kaba inşaatı tamamlandı. İnşaatın sıva, alçı sıva işleri bitti. Tuvaletlerin seramik çalışmaları geçtiğimiz hafta tamamlandı. Yüklenici firma yetkilileri Halen süren cephe giydirme sistemleri montaj çalışmalarının 1 ay içinde tamamlanacağını belirtiyor.


PROJE, PLANLANANDAN HIZLI SÜRÜYOR


Hummalı bir çalışmanın sürdüğü Aliağa Belediyesi Çok Amaçlı Sosyal Komplekste gelecek ay alüminyum asma tavan sistemleri montajları başlayacak. Tavan çalışmalarının da kısa sürede bitmesiyle zemin yapılacak. Çalışmalar kapsamında 200 kişilik üç boyutlu sinema salonunun ve Bowling salonunun detaylı iç düzenleme çalışmaları başlayacak.


BAŞKAN TURGUT OĞUZ: ALİAĞA’NIN EKSİKLİKLERİNİ GİDERİYORUZ”


Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, proje alanına giderek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, Aliağa’nın çok hızlı büyüdüğünü ifade ederek, “Aliağa’nın nüfusu hızlı artıyor. Kentimizde büyük bir değişim yaşıyoruz. Aliağa’ya gelecek 30 yıl hizmet verecek altyapıyı kazandırıyoruz. İçme suyu hatlarının değiştirilmesi, dere ıslahları, cadde ve yolların düzenlenmesi, Çok amaçlı Sosyal kompleks projesi, Yeni mahalle Düğün salonu projesi.. tüm bunlar Aliağa’nın değişimine, sosyal hayatın ihtiyaçlarını karşılamaya dönük çalışmalarımız” dedi.

Çok amaçlı sosyal kompleks projesinin yüzde 67’sinin tamamlandığını kaydeden Başkan Oğuz, “Aliağa’ya her yarıntısı düşünülmüş, sosyal yaşamı hareketlendirecek, gençlerimizin beklentilerini karşılayacak, düğünden, eğlenceye, kültür-sanattan çocuk aktivitelerine kadar her türlü etkinliğin gerçekleştirileceği bir tesisi hızla tamamlıyoruz. Aliağamıza hayırlı olsun” dedi.