ADER Lokalinde yapılan Güzergah İzin Belgesi teslim törenine Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, Belediye Başkan Yardımcısı Münir Nurettin Bayrav, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erdinç Şen, Minibüsçüler Odası Başkanı Halil Gündoğdu ve esnaf katıldı.

2 yıl geçerli olan 'Karayolu Toplu Taşımacılık İlçe İçi Güzergah İzin Belgesi' alan esnafa hitap eden Belediye Başkanı Oğuz, "Aliağa'da vatandaşlarımıza sorunsuz hizmet vermenizi bekliyorum. Bu sorumluluğunuz, bu belgeleri aldıktan sonra daha da arttı. Bir kamu hizmeti verdiğinizi unutmadan Aliağa halkına rahat bir ulaşım hizmeti vermenizi bekliyorum. Yaptığınız işle ilgili şikayet gelmesin. Yurttaşlarımızın rahat ve huzurlu ulaşımları için gerekli hassasiyeti gösterdiğinizi biliyorum. Bu bizim için çok önemli. Belgelerin sizlere ve kentimiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erdinç Şen ise, bu yıl 61 esnafın bu belgeyi 2 yıl süreyle almaya hak kazandığını, Aliağalılar'ın rahat, güvenli bir şekilde taşınması için hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti.