Bostanlıspor Kulüp Başkanı Avni Erboy ile birlikte Amerikan Futbolu takımı headcoachu H. Kaya Gücü, antrenör Taner Hacıbekiroğlu ile takımın 3 forvet oyuncusu Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak'a 32-0 kazandıkları maçın topunu hediye ettiler.

Bostanlıspor Onursal Başkanlığını da üstlenen Cevat Durak'a, pazar günü Isparta'da Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Kulübü Amerikan Futbolu takımıyla yapacakları maçı da kazanma sözü veren yeşil kırmızılı ekibin antrenör ve oyuncularından Amerikan Futbolu ile ilgili bilgi alan Durak'a, oyuncular topun nasıl kullanıldığını gösterirken, antrenörler de teknik bilgi verdi.
 
Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Bostanlıspor'un sporda doğru işler yaptığını ve araba arkasında malzemeleri taşınan futbol takımından, 7 yıl içinde modern ve tescilli 11 branşta spor yapan, 250 sporcusu bulunan, Bostanlı'da saygınlığı olan, Türkiye çapında başarılarıyla taktir toplayan bir spor kulübüne dönüştüğünü ifade ederek, başkan Avni Erboy'u kutladı.

Bostanlıspor Amerikan Futbolu takımı başta olmak üzere tüm branşlarının kullanımı için arsa bulmaya çalışacağını belirten  Durak, "Siz sponsorunuzu bulun, çok amaçlı spor tesisi yapalım. Amerikan futbolunu da bu tesiste yapabilirsiniz" dedi.
Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak'tan manevi olarak büyük güç aldıklarını ve güvenine layık olmaya çalıştıklarını ifade etti.