Vatandaşlar Mobil Uygulama ile Belediyenin genel bilgi ve iletişim bilgilerine, güncel haberlerine ve etkinliklerine android işletim sistemine sahip tabletleri ve cep telefonları ile istedikleri her yerden rahatlıkla ulaşıyor.

İlklerin belediyesinden bir ilk daha


Uygulama içinde çok kapsamlı İnteraktif Belediyecilik hizmetini de barındırıyor. Vatandaş buradan belediyedeki beyanlarını, borçlarını ve istek/şikâyetlerini görüntüleyebiliyor; borcunu ödeyebiliyor; yeni istek veya şikâyette bulunabiliyor. Ayrıca vatandaşlar Belediye’ye mesaj gönderebiliyor. Uygulama içersinde çek/gönder özelliği de mevcut. Vatandaşlar ses, fotoğraf, video ve konum verisi de çekip Belediye’ye gönderebiliyor.

Belediyenizdeki bilgilerinizi görebilmeniz için bir kereye mahsus T.C. kimlik numaranızı tanıtmanız gerekiyor. Sistem birden fazla T.C. kimlik no ile çalışabiliyor. Aile üyelerinin T.C. Kimlik numaralarını da sisteme tanıtarak belediyedeki bilgilerine tek bir ekrandan ulaşabiliyorsunuz.

Her şey vatandaşın cebinde

Vatandaşın hizmetlere daha hızlı ve kolay erişiminin sağlanması amaçlanan yeni Mobil uygulama ile ilgili Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ; “Bayraklı’mızın geleceğine yönelik hayati önem taşıyan projeleri gerçekleştirip, belediyemizin sorunlarını bir bir çözüme kavuştururken, bilgi teknolojilerine bağlı yaşanan değişimlere de ayak uyduruyoruz.  Belediyemizin teknolojik altyapısını gün geçtikçe yenileyip, gerek belediyecilik hizmetlerinin sunumu, gerekse vatandaşın hizmetlere daha kolay erişimi adına elimizden geleni yapıyoruz. Bugüne kadar web sitesi, internet belediyeciliği ve kent bilgi sistemi uygulamalarına sahiptik. Şimdi ise teknolojik anlamda bir adım öteye giderek Mobil uygulamayı hayata geçirdik. Geri dönüşleri de muhteşem oldu.Böylece Belediyemizin her türlü çalışması, projeleri ve etkinliklerine vatandaşlarımız kolayca erişebilecek, çok kapsamlı tasarlanan interaktif belediyecilik modülü ile belediyedeki beyanlarını, borçlarını ve istek/şikâyetlerini görüntüleyebilir; borcunu ödeyebilir; yeni istek veya şikayette bulunabilirler” dedi.
   
İOS uygulaması: itunes.apple.com/us/app/belediyem/id696626942
Android uygulaması: play.google.com/store/apps/details