Erbaa İlçesi'nde oturan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun annesi Necla Kocaoğlu, solunum yetmezliği şikayetiyle dün akşam yakınları tarafından Erbaa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kocaoğlu buradaki ilk müdahale sonrası bu sabah Tokat Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek yoğun bakım servisine kaldırıldı.

Annesinin rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını öğrenen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir'den Ankara'ya havayoluyla ulaştıktan sonra yakınlarıyla birlikte karayoluyla Tokat'a geldi.

Hastane önünde CHP'liler tarafından karşılanan Kocaoğlu, annesinin sağlığı ile ilgili doktorlardan telefonla bilgi aldığını söyleyerek, "Sanırım korktuğumuz gibi değil. Daha iyiymiş. Henüz kesin bilgiyi almadık. İnşallah sağlığına kavuşur" dedi. Annesinin bir rahatsızlığının bulunmadığını kaydeden Kocaoğlu, "Dün akşam birden fenalaşmış. Erbaa'da doktorlar Tokat'a kaldırılmasını istemişler. Biz de sabah yola çıkarak buraya geldik" diye konuştu. Başkan Kocaoğlu daha sonra annesini ziyaret etmek için hastaneye giriş yaptı.