Dikili çatısında onlarca araçtan oluşan konvoy ile karşılanan Balbay, konvoy eşliğinde Dikili Atatürk Meydanı'na geldi. CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay'a berberinde CHP İzmir Milletvekili Prof.Dr.Hülya Güven, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Ülkümen Rodoplu, Türkiye Gazeteciler Genel Başkanı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel eşlik etti.

BİRLİK BERABERLİK ÇAĞRISI


Meydanda CHP Dikili İlçe Örgütü ve Dikililer tarafından karşılanan Balbay burada yaptığı konuşmada birlik beraberlik çağrısı yaptı. CHP İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener'in yaptığı hoş geldin konuşmasından sonra söz alan Balbay konuşmasında; "Haramilerin iktidarının yıkılıp, CHP iktidarının kurulabilmesi için herkesi birlik olmaya davet ediyorum" dedi.

ÖZGÜVEN İLE HASRET GİDERDİ

Dikili Barış, Demokrasi ve Emek Şenliklerine gazeteci olarak birçok kez katıldığını belirten CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay; "Uğur Mumcuların, İlhan Selçukların haberlerini ilk defa Dikili'den yaptım" dedi. Dikili'den Çandarlı, Foça ve Aliağa'ya geçmek için hareket eden Balbay Atatürk Meydanı'nda Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven ile de hasret giderdi.