Kavgada Nafi Kayacık kolundan bıçakla, grubu ayırmak isteyen sivil polis memuru Muharrem Erdemir de başına vurulan sandalye ile yaralandı. Hastanede tedavileri tamamlanan 2 yaralı taburcu edilirken, 10 kişi ifadelerine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olay, bugün saat 01.30 sıralarında, Küçük Park 169 Sokak üzerindeki bir barda meydana geldi. İki grup arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma, büyüyüp bıçaklı kavgaya dönüştü. 24 yaşındaki Nafi Kayacık'ın sol kolundan bıçakla, kavgayı görüp ayırmak isteyen sivil polis memuru 52 yaşındaki sivil polis memuru Muharrem Erdemir'in de başına vurulan sandalye ile yaralandı.

Haber verilmesi üzerine, çok sayıda asayiş ekibi olay yerine sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi ile iki grup arasındaki kavga sonlandırıldı. İki yaralı için de güvenlik güçleri, olay yerine sağlık ekiplerini çağırdı. Başından yaralanan polis memuru Erdemir ambulansla, Nafi Kayacık da bir yakınının otomobili ile Ege Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü.

Hastanedeki tedavileri sonrası iki yaralı, taburcu edildi. Konuyla ilgili polis memuru Erdemir'in taraflardan şikayetçi olduğu kaydedildi. Kavgayla ilgili 10 kişi, ifadelerine başvurulmak üzere Bornova Polis Merkezi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.