Başkan Kürüm, geçtiğimiz günlerde Peker ve Aydın Mahalleleri’nde düzenlenen toplantıların ardından, Cennetoğlu Mahallesi 5711 sokakta vatandaşlarla buluştu. Kürüm, mahalle sakinlerinin istek ve önerilerini dinledi, park sözü verdi.

Mahalle sakinlerinin de yoğun ilgi gösterdiği toplantıya, bürokratları ve eşi Fatma Kürüm ile katılan Kürüm, vatandaşların istek ve önerileri dinledi, sohbet etti. Belediyenin yürüttüğü proje ve çalışmalarla ilgili de vatandaşlara bilgi aktaran Kürüm, “Karabağlar’da 4 yılda çok önemli çalışmalar yaptık. Başka illerde belediye başkanları ağaç keserken, parkları yok ederken biz Uzundere’ye Türkiye’nin en büyük park ve yaşam alanı olan Uzundere Rekreasyon Alanı’nı kazandırıyoruz. İlçemizde dershaneye gidemeyen öğrencilere, ücretsiz dershane imkanı sağlıyoruz. Sokakların temizliği, çöplerin toplanması gibi rutin belediye işlerinin dışında, ilçenin alt ve üst yapısını yenileyen fiziki çalışmalarla, sosyal projelerimizle, kültürel etkinliklerimizle ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızı çağdaş şehirlerin sahip olduğu belediyecilik hizmetleriyle tanıştırıyoruz” dedi.

Mahalle sakinleri Kürüm’e, Karabağlar’a ve mahallelerine yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti, park istedi. Başkan Kürüm, Cennetoğlu Mahallesi’nde bulunan belediyeye ait arsanın park yapılması için bürokratlarına talimat verdi.