Başkan Muhittin Selvitopu'nun ilk durağı Gediz Şantiye oldu. Burada DİSK Genel-İş Sendikası 5 No'lu Şube Başkanı Ali Haydar Kara, Belediye-İş İzmir 4 No'lu Şube Başkanı Şahin Kaya, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı  bayramlaşma töreninde Başkan Selvitopu'na, Belediye- İş Sendikası temsilcileri tarafından çiçek ve kalem hediye edildi.

Amacımız halka hizmet

Karabağlar'da belediye olarak istikrarlı bir gidişatın olduğunu ve amaçlarının sadece halka hizmet etmek olduğunun altını çizen Başkan Selvitopu, bu amaçtan hiçbir şekilde vazgeçilmeyeceğini, halka hizmetin birlik ve beraberlikten geçtiğini belirtti.
Dünyanın bilim ve teknoloji ile çağ atlarken ülkemizde hala insanlarımızın düşüncelerini kısıtlamak adına birtakım çabalar içerisinde olunmaması gerektiğini vurgulayan Selvitopu, Mustafa Kemal Atatürk'ün "Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz" sözünü hatırlattı ve Karabağlar'ın bilim ve teknolojinin ışığında gelişimini sürdürmeye devam edeceğini belirtti.

Huzur içinde geçirin

Gediz Şantiye'de başladığı bayram mesaisine sırasıyla Veteriner İşleri Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve belediye binasında personelle bayramlaşarak devam eden Başkan Selvitopu ayrıca belediyeye işlerini bitirmek için gelen vatandaşlarla da bayramlaşarak, Kurban Bayramlarını aileleriyle ve sevdikleriyle huzur içerisinde geçirmelerini diledi.