Karabağlar Belediyesi'nin 4. etap çalışmaları kapsamında, Üçkuyular Mahallesi'nde 5, 6, 9, 12, 3/2 sokaklarının tamamı ve 11/2 sokağının da bir bölümünün kaldırımlarını yaptığını belirten Muhtar Candaş, söz konusu sokaklarda gerçekleşen parke taşı çalışmalarının mahalleyi güzel bir görüntüye kavuşturduğunu ifade etti.

Candaş ayrıca, Üçkuyular Mahalle Muhtarlığı'nın da içinde bulunduğu Beç Parkı'ndaki çocuk oyun grubunun da yenilendiğini sözlerine ekledi ve Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nun göreve geldiği günden beri kendilerine her zaman destek olduğunu, Karabağlar'ı daha çağdaş bir kent yapmak için ekibiyle birlikte başarılı çalışmalara imza attığını söyledi.

Sıra istinat duvarlarında

Candaş,'Başkanımız Karabağlar için özverili çalışmalarda bulunurken bizim mahallemizi de ihmal etmiyor. Bugüne kadar yol çalışmalarının yanı sıra parklarımızı da modern bir yapıya kavuşturdu. Önümüzdeki günlerde mahallemizde istinat duvarı da yapılacak. Başkanımıza çalışmalarında başarı diliyoruz. Kendisine teşekkür etmek için bu ziyareti gerçekleştirdik' dedi.