Katılımcı yönetim anlayışını her fırsatta hayata geçiren Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır sık sık ve çeşitli ortamlarda vatandaşlarla bir araya geliyor. Bu anlamda gelen yoğun davet taleplerini geri çevirmeyen Sındır, kadın günlerine de konuk oluyor. Sındır, en son Tuna ve Birlik Mahallesi’ndeki kadınların gün toplantılarına katıldı.

İlk olarak Tuna Mahallesi’nde eşi işçi olan dört çocuk sahibi Necla Gözbebek’in ev sahipliğindeki güne giden Başkan Sındır’a ilgi yoğundu. Mahallelinin Bornova Belediye Başkanı’nı görmek için akın ettiği evde ilginç görüntüler ortaya çıktı. Başkan Sındır, bol bol sohbet ettiği kadınların sorunlarını ve isteklerini tek tek not aldı. Tuna Mahallesi Muhtarı Canan Güler’in de bulunduğu güne anneleri ile birlikte gelen çocuklar ise Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’la hatıra fotoğrafı çektirmek için birbiriyle yarıştı.

Tuna Mahallesi’ndeki evden alkışlarla uğurlanan Başkan Sındır’ın ikinci durağı Birlik Mahallesi oldu. Sındır’ın üç çocuk sahibi Nimet Kaptan’a konuk olduğu evde Bornova Belediyesi’nin hizmetlerinden övgüyle söz edildi. Kadınlar, her zaman yanlarında olan Başkan Sındır’a verdiği destekler için teşekkür etti. Güne, Sancak Kosova Rumeli Derneği Başkanı Hediye Uyulgan da katıldı.

Bornova’yı kadınlar için daha yaşanabilir kent haline getirmek amacıyla çalıştıklarını belirten Başkan Sındır, ‘‘İşte bu anlamda kadın matineleri ve kadın günleri gibi etkinliklerin içerisinde bizzat yer almak çok önemli. Onları daha iyi tanımak için böylesi ortamlarda daha fazla zaman geçirmeye çalışıyorum. Onları dinliyor, bolca sohbet etme şansı buluyorum’’ diye konuştu.