Bayraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Mansuroğlu Mahallesi Nene Hatun Kız öğrenci yurdu karşısında bulunan boş arazide otopark yapmak için çalışmalara başladı. Ücretsiz otoparkla; yerleşim yerlerinin çok olması sebebiyle yaşanan trafik karmaşası ve hatalı parkların da önüne geçilecek. Bayraklı Belediyesi dik sokaklarıyla ünlü Fuat Edip Baksı Mahallesi'nde araçlar ve vatandaşlar tarafından sıkça kullanılan 1618 sokağı baştan aşağı yeniledi. Üzerinde çeşitli kurumların kazı çalışması sonrası kullanılamaz hale gelen sokakta kaldırım çalışması sonrası yola beton döküldü. Yola, araçların tırmanışı sırasında sıkıntı yaşamaması için tırtıklı zemin yapıldı. Aynı çalışma Refik Şevket İnce Mahallesi 2162 sokakta da sürüyor. Eskiyen yol iş makinesi tarafından kaldırıldı. Molozların taşınmasının ardından yola beton dökülecek.

Okulun çatısı yenilendi

Alparslan Mahallesi'nde bulunan Şehit Fehmi Bey Ortaokulu binasının çatısı tamamen yenilendi. Çatının, kiremitleri yenilendi ve taşıyıcı malzemeleri değiştirildi. Yapılan çalışmalar öğrenci velileri ve okul yönetimi tarafından beğeni topladı.
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçedeki sıkıntılara anında müdahale ettiklerini belirterek, 'Daha güzel bir Bayraklı için çalışıyoruz. İlçemiz coğrafi açıdan zor bir bölge. Vatandaşlardan gelen talepleri alarak projeler üretiyoruz. Bu anlamda tüm birimlerimiz koordineli bir şekilde çalışıyor. Sorunun olduğu her yerde belediye olarak varız ve bunların kısa sürede çözüme kavuşması için gece-gündüz demeden çalışıyoruz' dedi.