Bayraklı'nın çeşitli mahallelerinde evlere misafir olan Başkan Karabağ Bayraklı Belediyesi'nin projeleri başta olmak üzere tüm sosyal hizmet çalışmalarını vatandaşlara tek tek anlatıyor. Ziyaretlerde sohbetin ana konusu Kentsel Dönüşüm olsa da Karabağ, sorunları, sıkıntıları ve önerileri yerinde dinleyerek, çözümler üretiyor.

Belediye Başkanlarını kendi sokaklarında ve evlerinde görmekten dolayı mutlu olduklarını ve kendilerini yalnız hissetmediklerini dile getiren vatandaşlar, "Biz belediye başkanlarını televizyonlarda görüyorduk. Bayraklı ilçe olduktan sonra Hasan Karabağ'ın içimizden biri olarak gördük. Bu da böyle devam ediyor. Gecekondu yaşamını, Bayraklı'nın sorunlarını biliyor. Çağırıyorsunuz kırmıyor geliyor. Bir çayımızı içip bizimle yakından ilgileniyor. Vatandaş daha ne ister ki" dedi.

Göreve geldiği günden bu yana Bayraklı'nın her mahallesinde ev ziyaretlerinde bulunduğunu söyleyen Başkan Hasan Karabağ, "Bayraklı'nın çeşitli mahallelerinde vatandaşlarımızın evlerine konuk oluyoruz. Çok sıcak bir şekilde karşılanıyoruz. Eşimle birlikte vatandaşlarımızın arasında huzur buluyorum. Sorunları birebir dinlemek dertleri, sıkıntıları, çevre sorunlarını dinleme ve yerinde çözme şansımız oluyor. Bu da bizi mutlu ediyor" diye konuştu.

Bayraklı'nın Kentsel Dönüşüm projesiyle birlikte daha yaşanır, sosyal donatı alanlarına sahip bir bölge olacağını dile getiren Karabağ, "Proje bizim vatandaşlarımızla birlikte gerçekleşecek. Bu bölgenin sıkıntısını çeken vatandaşlarımız yerinde dönüşüm gerçekleşerek yine Bayraklı'da hayatlarını devam etmelerini istiyoruz" dedi.