Karabağ, misafirhanenin kafeteryasında kız öğrencilerle bir araya geldi. Karabağ'ın misafirhanede olduğunu duyan öğrenciler kısa sürede başkanın etrafını sardı. Öğrencilerle koyu sohbete girişen Başkan Karabağ kızlara misafirhane ile ilgili görüşlerini sordu. Isınmadan temizliğe, bulunduğu mevkiden uygun fiyat politikasına kadar birçok konuda beğenilerini başkana ileten öğrenciler günlük yemek ve internet konusunda yardım talep etti.

Günlük yemek çıkacak


Önceki yıllarda günlük olarak yemek çıkardıklarını ancak ders saatlerinin farklı saatlerde bitmesi nedeniyle öğrencilerin de misafirhaneye farklı saatlerde geldiklerine dikkat çeken Karabağ, "Uygulamaya çalıştığımız günlük tabldot usulü yemek pek rağbet görmemişti. Siz isterseniz biz yeniden yaparız. Her gün dışarıdan yemek yemek hem mali açıdan hem de sağlık açısından uygun değil. Şartları sağlar sağlamaz istediğiniz sayıda yemek verilmeye başlanır" dedi. Başkan Karabağ'ın ziyaretinden 3 gün sonra öğrencilere istediği kafeterya ve yemek ortamı sağlandı.

İnternet hızlanacak

İnternetin daha kapsamlı ve hızlı olması için gerekli talimatları kızlarla olan görüşmesi sırasında ilgili müdürlüğe veren Başkan Karabağ, "Bu misafirhaneyi sizler için yaptık. Sizlerin rahatı, huzuru ve güvenliği bizler için önemli öncelik. Gönül ister ki daha çok öğrenciyi ağırlayalım. Ancak fiziki koşullar şimdilik bununla sınırlı. İzmir'de de çok az misafirhane var. Burası İzmir'e örnek olabilecek bir proje" diye konuştu.

İzmir'in çeşitli üniversitelerinde öğrenim gören öğrenciler de Başkan Hasan Karabağ'a ilgisinden dolayı teşekkür ederek, "Bizlere sağlanan bu olanakların birçoğunu arkadaşlarımız daha yüksek meblağlar ödemesine rağmen ulaşamıyor. Teşekkür ederiz" dediler.