Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yapmaya söz verdiği projeleri teker teker hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Ücretsiz diş sağlığı hizmetimiz vatandaşlarımızdan büyük ilgi gördü. Binlerce vatandaşımız bundan yararlandı. 6'ncı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'mizi hizmete soktuk. 7.'sini ise Nafiz Gürman Mahallemizde kısa süre sonra hayata geçireceğiz" dedi.

Bayraklı Belediyesi sağlık alanında sunduğu ücretsiz hizmetlerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Vatandaşların doğumundan ölümüne kadar yanında olan, ücretsiz poliklinik hizmeti sunan Bayraklı Belediyesi, ağız ve diş sağlığı konusunda da önemli adımlar atıyor. Adalet Mahallesi'nde 2, 75. Yıl Mahallesi'nde 2, Onur Mahallesi'ndeki Amfi Tiyatroda 1 olmak üzere toplam 5 ağız ve diş polikliniği bulunan Bayraklı Belediyesi, bu sayıya 6'ya çıkardı.

Geçen yıl 10 bin 548 kişi yararlandı

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, diş polikliniği hizmetinden her geçen gün binlerce vatandaşın yararlandığını belirterek, "Geçtiğimiz yıl 10 bin 548 kişi, bu yılın ilk üç ayına baktığımızda 3 bin 252 vatandaşımız ücretsiz diş tedavisi hizmetinden faydalandı. Söz verdiğimiz tüm projeleri teker teker hayata geçiriyoruz. 6. diş polikliniğimizi Gümüşpala Mahallemizdeki düğün salonu içerisinde hizmete açtık. Vatandaşlarımız buradan ücretsiz yararlanacaklar. Merkezimiz randevu sistemiyle çalışıyor. Buraya gelen vatandaşlarımızdan sadece nüfus cüzdanı bilgileri isteniyor. Diğer ilçelerden de diş tedavisi için merkezimize gelen çok sayıda vatandaş var. Nafiz Gürman Mahallemizde yedinci diş polikliniğimizi açmayı planlıyoruz. Sağlık alanında yatırımlarımız devam edecek" dedi.