Bayraklı Belediyesi anlamlı bir organizasyonun altına imza atmaya hazırlanıyor. Şehit Ümit Boz Spor Tesisleri'nin ev sahipliği yapacağı turnuvada takımlar 15 kişilik kadro listesi dolduracak. 7 futbolcu ve 1 kaleci müsabakalarda oynayabilecek. Turnuvaya katılacak olan takımların oyuncuları için yaş sınırı aranmayacak. Turnuvaya katılacak sporcu hangi derneğin bağlı ise o derneğin çıkardığı takımda oynamak zorunda olacak. Bir oyuncu sadece bir takımda oynayabilecek, başka takımda yer alamayacak. Müsabaka boyunca oyuncu değiştirmelerinde sınırlama olmayacak. Müsabakalar 25'er dakikadan iki devre halinde yapılacak. Turnuvaya son katılım tarihi 5 Ağustos Çarşamba günü olarak belirlendi Katılım için Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ya da Dernekler Masasına başvurulması gerekmektedir.

Amaç kaynaşmayı sağlamak

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçede çok sayıda yöre derneğinin yer aldığını hatırlatarak, "Dernekler arasında kaynaşmayı sağlamak adına bu turnuva gerçekten önemli. Maçların centilmence geçeceğine emenim. Başvurular sürüyor. Şimdiden tüm takımlara başarılar diliyorum" dedi.

Belediye personeli de ter dökecek

Öte yandan belediye personeli de 4. Başkanlık Futbol Turnuvasında kıyasıya mücadele edecek. 27 Temmuz Pazartesi günü Şehit Ümit Boz Spor Tesislerinde başlayacak turnuvada çalışanlar başkanlık kupasını kazanabilmek için ter dökecek.