Bayraklı Belediyesi bisiklet, oyuncak gibi hayaller olan çocukların bu isteklerini gerçekleştirdi. Belediye tarafından geçtiğimiz aylarda farklı bölgelerde açtığı “dileğini söyle” isimli stantlarda çocuklar dileklerini küçük kağıtlara yazıp kutulara attı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri bu hayallerin makul olanlarını ayırıp 50 isim belirledi.    

Dileklerinde yazılı bulunan adreslere sürpriz yaparak giden müdürlük çalışanları çocukların aylar önce yazdığı dilekleri gerçeğe dönüştürdü. Kiminin bisiklet kiminin oyuncak helikopter kiminin ise barbie bebek hayalleri yerine getirildi. Dileklerine kavuşan çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.

Çocukları mutlu etmek için projeler ürettiklerine dikkat çeken Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Çocuklarımıza düzenlediğimiz bir etkinlikle dileklerini topladık. Çocuklarda hayal dünyalarından yola çıkarak çoğunlukla oyuncak istediler. Okulların kapanmasıyla birlikte bazı çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirdik. Onların yüzlerinin gülmesi bizleri mutlu etti” dedi.