Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Giresun Görele, Çanakçı, Karabörk Derneği kadın kollarının düzenlediği çay sohbetinde kadınlarla bir araya geldi. Karabağ, "Bayraklı'nın 23 mahallesine götürdüğümüz eşit hizmet ile tüm vatandaşlarımızın memnuniyetini alıyoruz. Siz kadınların da desteğiyle bugün 'İyi ki Bayraklı'ya bağlanmışız' dediğinizi duyuyorum. Bayraklı Belediyesi, kadınların belediyesi. Kadınlarımızı sosyal hayatın içinde olmaları için çeşitli projeler üretiyoruz. Kadın Emek Dünyası ile birçok kadınımız ürettikleriyle evine ekmek götürüyor. Şimdi onları bir kooperatif çatısı altına alarak ürettiklerini ihraç etme fırsatı sunuyoruz" dedi.

Karabağ'a forma

Belediyenin tüm spor ve sosyal tesislerinin hazır olduğunu dile getiren Başkan Karabağ "Tüm etkinliklerinizde sizin yanınızdayız" dedi. Giresun Görele Çanakçı Karabörk Derneği kadın kolları, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'a 28 numaralı Giresunspor forması hediye etti.
Bayraklı'da birçok derneği gezilere götürdüklerini hatırlatan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, sohbete katılan kadınlara "Birlikte hareket edelim Giresun'a gidelim. Evlerden çıkalım. Sizinle gidelim gezelim" diye konuştu.