Bayraklılı kadınlar kendilerine sunulan sabah sporu keyfini doyasıya yaşıyor. Çiçek Mahallesi'ndeki Şehit Ümit Boz Spor Tesislerine sabahın erken saatlerinden itibaren gelen kadınlar sabah sporlarına futbol sahasının çevresindeki yürüyüşleriyle başlıyor. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da eşortman takımlarını giyerek zaman zaman onlara eşlik ediyor. Kadınların arasında katılarak sahada yürüyüş yapan Başkan onlarla bir süre sohbet etti.

Bu tesisler sizler için

Başkan Hasan Karabağ, yürüyüş sonrası antrenör eşliğinde egzersiz yapan kadınlara seslendi. Karabağ, "Birçoğumuz yoğun iş temposu yüzünden spor yapma imkanı bulamıyoruz. Şehit Ümit Boz Spor Tesislerini yaparken amacım burada sadece futbol oynanmasını sağlamak değildi. Çeşitli spor aletleri ve yürüyüş yolu ile tesisten kadınlarımızın da faydalanmasını istedim. Görüyorum ki siz buraya sahip çıkmışsınız. Salonumuzdaki aerobik çalışmalarına da yoğun ilgi olduğunu biliyorum" dedi.

Herkes için spor şart

Başkan Karabağ kadınlara "Sabah spor yapıp, öğlen hamur işi yemeyin" diye öneride bulundu. Sabah sporuna katılan kadınlar arasında gülüşmelere neden olan uyarıyı dikkate almalarını söyleyen Başkan Karabağ, "Burada her yaştan kadınımız var. Belli bir yaştan sonra insanın kendisine daha iyi bakması gerekiyor. Spor yapmak da bunların başında geliyor. Ama hem spor hem çok yemek bir arada olmaz. Burada çıkınca buluşup hamur işi yapmayın" diye konuştu.