Olay, Karabağlar İlçesi Eskiizmir semtinde saat 05.00 sıralarında meydana geldi. İnşaat işçisi 38 yaşındaki M.H.A. ile eşi dört çocuk annesi Ş.N.A. gece geç saatlerde tartışmaya başladı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüşünce öfkeli koca mutfaktan aldığı bıçak ile eşi Ş.N.A.'yı yaraladı. Gürültüye uyanan komşuları Ş.N.A.'yı kanlar içerisinde görünce durumu 112 Acil Servis ekibine bildirdi. Genç kadın olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken yolda öldü.

Olayın ardından karakola teslim olan zanlı M.H.A., Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alıındı. Pişman olmadığını ifade eden M.H.A., polise verdiği ilk ifadesinde "Cinayeti namusum için işledim. Ben ona defalarca yapma dedim. Annenin evine git dedim ama beni dinlemedi. Namusum için yaptım" dedi.


İNANMADILAR

Eşini 18 yerinden bıçakladığı belirlenen zanlı M.H.A.'nın çocukları Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü. Olayın şokuyla sarsılan komşuları, "Ş.N.A.'nın eşini aldattığına inanmıyoruz. Çünkü, Ş.N.A. evinden dışarı bile çıkmazdı" dediler. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.