Bornova Futbol Kulüpleri Birliği ve Bornova Belediyesi  ilçede faaliyet gösteren 38 amatör kulübün yaz spor okulu faaliyetlerini Yusuf Tırpancı Sahası'nda gerçekleştirilen etkinlikle tanıttı. Kulüp Başkanları, yöneticileri ve antrenörlerinin katılmıyla gerçekleşen tanıtım toplantısına İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kadri Yatkın ile Bornova Belediyesi Meclis üyeleri de katıldı. Toplantıda, 38 amatör kulübe spor okullarında kullanılmak üzere 10'ar futbol topu dağıtılırken, katkı koyan Bornovalı iş adamları Mehmet Ceylan, Mahmut Gözüaçık, Cevdet Çayır ve aynı zamanda Bornova Belediyesi Meclis Üyesi de olan Öztürk Bağcı'ya teşekkür plaketi verildi.

Bornova Futbol Kulüpleri Birliği Başkanı İbrahim Aktaş, ailelerden çocuklarını mahallelerindeki amatör kulüplerin spor okullarına göndermelerini istedi. Birlik olarak Bornova Belediyesi işbirliğiyle okul, aile ve spor kulüpleri arasında çok güzel bir üçgen kurduklarını ifade eden Aktaş, 'Amatör kulüplerimiz kısıtlı bütçeleri nedeniyle spor okullarının  duyurusunu istenilen şekilde yapamıyor. İşte bu nedenle onlara destek olmak için böyle bir tanıtım toplantısı gerçekleştirdik. Her zaman olduğu gibi bize destek veren Bornova Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz' dedi.

Belediyeye teşekkür

Bornova Futbol Kulüpleri Birliği'nin kurucusu ve Eski Başkanı olan Yeşilovaspor Sportif Direktörü Metin Küçükoğullarından, Bornovalı iş adamlarından Bornova'daki amatör kulüplere daha çok destek vermelerini istedi. Bornova Belediyesi'ne teşekkür eden Küçükoğullarından, 'Başkanımız Olgun Atila'nın Türkiye şampiyonlarına giden amatör takımlarımızın alt yapılarına verdiği destek gerçekten takdire şayan' diye konuştu.