Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Bornovalı muhtarlarla Kayadibi Köyü’nde biraraya geldi. Bir yıl önce yaşamını yitiren köyün ileri gelenlerinden Yılmaz Bağarkası’nın yakınlarının verdiği kahvaltıda önemli mesajlar verildi.

Bu tip organizasyonların insanların yakınlaşmasına ve kaynaşmasına imkan verdiğini ifade eden Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, ‘‘Bu olanağı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Bizler beş yıla yakın bir süredir hep birlikte el birliği ve bütün gücümüzle, hiçbir kırgınlık küskünlük yaşamadan kentimize, halkımıza hizmet için çalışıyoruz. Bütün muhtar arkadaşlarımız büyük bir dayanışma ve belediyemizle elbirliği içerisinde görev yapıyor. Bu görüntümüzle diğer ilçelere örnek oluyoruz. Hepinize teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Kendilerine ev sahipliği yapan Bağarkası Ailesi’ne teşekkür eden Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Uygutalp, ‘‘Bizleri bu güzel mekanda biraraya getirdiniz. Buradaki tablo köyleri, mahalleleri ve belediyesiyle Bornova’nın uyum içerisinde olduğunu gösteriyor’’ dedi.

Çocukları Yeşim ve Kadir Bağarkası ile Başkan Sındır ve Bornovalı Muhtarları misafir etmenin kendileri için büyük mutluluk olduğunu söyleyen Hafize Bağarkası ise amaçlarının 4 yıl öne hizmete açtıkları mekanda yörük kültürünü yaşatmak olduğunu söyledi.