Rafları Türk Kızılay’ı Bornova Şubesi’ne yapılan bağışların da katkısıyla dolan Dost Market’ten yararlanan ailelerin kartlarına Ramazan Bayramı’na özel yükleme yapıldı. Dost Market’in rafları bayram şekerleri ve kolonyalarla renklendi. Yaşlılar ve yatağa bağımlı ihtiyaç sahiplerine de düzenli olarak erzak paketi veriliyor. İlk paketlerin tamamı Ramazan Bayramı öncesi dağıtılıyor. Bornova Belediyesi olarak her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşların yanlarında olduklarını söyleyen Başkan Olgun Atila, “Ramazan Bayramı’nda bunu daha fazla hissetmelerini, Bayramı daha rahat geçirmelerini istedik” dedi

Bornova Belediyesi,  her zaman yanlarında olduğu ihtiyaç sahibi vatandaşları bayramda da unutmadı. Dost Market’ten yararlanan ailelerin kartlarına Ramazan Bayramı’na özel yükleme yapıldı. Yaşlılar ve yatağa bağımlı ihtiyaç sahiplerine  ise Ramazan Bayramı’ndan önce dağıtılmak üzere isteklerine göre erzak paketleri hazırlandı.

Dost Market’in raflarına bayram geldi

Bornova Belediyesi’nin ihtiyaç sahiplerine özgürce alışveriş imkanı sunduğu Dost Market’ten Bayram sürprizi geldi. İhtiyaç sahiplerine Ramazan Bayramı’na özel olarak hediye yükleme yapıldı. Dost Market’ten yararlanan 2500 ailenin kartlarına ekstra 40’ar puan yüklendi. Türk Kızılayı Bornova Şubesi’ne yapılan bağışlarla gıdadan temizliğe, giyimden kırtasiyeye 300 çeşit ürünün yer aldığı marketin raflarında bayramların vazgeçilmezi olan şeker ve kolonyalar da yerlerini aldı. İhtiyaç sahibi vatandaşlar bayram öncesi alışverişlerini Dost Market’ten yapmaya başladı.

Erzak paketleri isteğe göre hazırlanacak

Bornova Belediyesi, yaşlı ve yatağa bağımlı ihtiyaç sahiplerini de unutmadı. Bornova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Komisyonu’nun kararıyla yaşlı ve yatağa bağımlı ihtiyaç sahiplerine de düzenli olarak erzak paketi veriliyor. Dağıtımına başlanan ilk paketlerin tamamı Ramazan Bayramı’na yetiştirilecek. Evlere teslim edilen paketlere ihtiyaç sahiplerinin isteğine göre temel ihtiyaç maddeleri konuluyor.

Her zaman yanlarındayız

Dost Market, Dost Kart ve Paylaşım noktası gibi projeleri kısa sürede hayata geçirdiklerini ve başta hayırseverler olmak üzere tüm Bornovalıların bu projelere sahip çıktığını ifade eden Başkan Olgun Atila, “Bornova Belediyesi olarak her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanındayız. Ramazan Bayramı’nda bunu daha fazla hissetmelerini, Bayramı daha rahat geçirmelerini istedik. İşte nedenle Dost Market’ten yararlanan ailerimizin kartlarına ekstra yükleme yaptık. Yaşlılar ve yatağa bağımlı hastaların ihtiyaç duyduğu ürünlere göre hazırlanan erzak paketlerinin tamamını Bayram’dan önce dağıtacağız. Türk Kızılayı Bornova Şubesi aracılığıyla bağış yapan tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.