Bornova Belediyesi her yıl geleneksel olarak düzenlediği Sünnet Şöleni’ni bu yıl da yoğun katılımla gerçekleştirildi. Şenlikte 122 sünnet çocuğu ve aileleri unutulmaz anlar yaşadı. Minikler, önce Bornova Büyük Park içinde biraraya gelerek orkestranın çalıdığı müzikler  ve palyaçolarla  eğlendi. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin üzeri açık tur otobüsüyle Bornovna turuna çıkarıldı.

Renkli görüntülere sahne olan turun ardından Pınarbaşı’ndaki şölene geçildi. Çocuklar İzmir Marşı eşliğinde ellerinde Türk bayraklarıyla salona giriş yaptı. Tüm masrafları Bornova Belediyesi’nce karşılanan etkinlikte çeşitli ikramlarda  yapıldı. 122 çocuğu ve ailelerini bu mutlu günlerinde Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ve eşi de yalnız bırakmadı. Onların heyecanlarına ortak olan Atila çifti, çocuklara kol saati hediye etti. Şölene  meclis üyeleri, muhtarlar  ve belediye bürokratları  da katıldı.

Çocuklara ve ailelerine seslenen Başkan Olgun Atila, “Çocuklarımızın özel gününde sizlerle birlikte olmak bizim için çok büyük mutluluk. Bizlere güvenerek çocuklarınızı bize emanet ettiğiniz i,çin çok teşekkür ederiz. İnşallah huzur ve barış içinde bir gelecekleri olsun.Bu tkinlikte bizlere destak veren herkeze teşekkür ederiz” dedi.