Başkan Sındır, rutin belediye hizmetleri dışında vatandaşları sosyal belediyecilik anlayışıyla da kucakladıklarını belirterek gençlere yönelik hizmet ve yatırımlarını anlattı. "Bu olanaklardan mutlaka yararlanın" diyen Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Gençlik Merkezi'nin imkanlarını geliştirmek ve önümüzdeki yıllarda daha fazla öğrencinin yararlanması için çalıştıklarını söyledi. Öğrenciler ise sunulan imkanlar nedeniyle Başkan Sındır'a teşekkür etti.

Öğrencilerden sergi

Bu arada Ege Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümü ikinci ve üçüncü sınıf öğrencileri 29 Ekim ve 10 Kasım'a özel olarak ortaya koydukları resim ve enstelasyon(3 boyutlu yerleştirme ve düzenleme) çalışmalarını Bornova Belediyesi Gençlik Merkezi'nde sanatseverlerin beğenisine sundu. 30 öğrenciye ait 35 eserin yer aldığı serginin açılışı müzik dinletisi eşliğinde yapıldı. Öğrencilerin Atatürk'ün kendileri için neleri ifade ettiğini birbirinden güzel çalışmalarla anlattığı sergi 17 Aralık'a kadar gezilebilecek.

Merkez'de her şey mevcut

Bornova Belediyesi Gençlik Merkezi, üniversite öğrencilerine her gün saat 12.00 ile 19.00 saatleri arasında sıcak yemek imkanı sunuyor. Ayrıca sınırsız çay hizmetiyle kafeterya ortamının da oluşturulduğu Merkez'de, ücretsiz çamaşır yıkama ve kurutma hizmeti veriliyor. Üniversite öğrencilerinin ihtiyaçları düşünülerek tasarlanan, haftanın 7 günü sabah 08.00'den akşam 24.00'e kadar hizmet veren Gençlik Merkezi'nde ücretsiz kablosuz internet imkanı da var.