27 takımın mücadele ettiği geleneksel turnuvada Soma Masterler şampiyon oldu. Dereceye giren takımların ve sporcuların kupa ve madalyaları Albayrak Ailesi'nin de bulunduğu törende verildi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Adını ebediyen yaşatacağımız Ata ağabeyimizi her zaman özlem ve minnetle anıyoruz" dedi.

Bornova Masterler Derneği'nin kurucusu 'Ata Albayrak' adıyla düzenlenen Bornova Belediyesi Masterler Futbol Ligi sona erdi. 27 takımın mücadele ettiği geleneksel turnuvada Soma Masterler şampiyon olurken, ikinciliği Salihli, üçüncülüğü Manisa 1965, dördüncülüğü ise Smyrna masterler takımları elde etti. 5 ay süren organizasyonda dereceye giren takımların kupaları ve sporcuların madalyalarını, Başkan Olgun Atila, Ata Albayrak'ın Eşi Birgül Albayrak, Kızı İlayda ve Oğlu Ata ile birlikte diğer konuklar verdi.

Sahada ter döken sporculara ve organizasyonda emek veren herkese teşekkür eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Adını ebediyen yaşatacağımız Ata ağabeyimizi her zaman özlem ve minnetle anıyoruz. Bizleri bir araya getiren bu organizasyon onun adıyla önümüzdeki yıllarda daha da büyüyecektir" dedi.

'Ailemizi gururlandırdınız'

Duygusal anların yaşandığı törende Albayrak Ailesi adına söz alan Atacan Albayrak, babası merhum Ata Albayrak'ın adını bu turnuvaya veren Başkan Olgun Atila ve sahada ter döken tüm sporculara teşekkür ederek, "Ailemizi gururlandırdınız ve onurlandırdınız" diye konuştu. Ege Masterler Federasyonu Başkanı Recep Çolak lig boyunca centilmence mücadele eden tüm masterlerin genç sporculara örnek olduğunu söylerken, TÜFAD İzmir Şubesi Başkanı Dr. Şaban Acarbay, "Spora her zaman destek oluyor" dediği Başkan Atila'ya teşekkür etti.