Bornova Belediyesi’nin yoğun ilgi gören spor kurslarından yaz döneminde 3 bin 650 kursiyer yararlandı. Yılın 12 ayı boyunca devam eden spor kurslarında kış dönemi başvuruları da 10 Eylül’de başlıyor. Kış dönemi spor kurslarını katılmak isteyenler için son başvuru tarihi 30 Eylül 2016 olarak belirlendi.

Çocuklar için basketbol, futbol, voleybol, yüzme, hentbol, cimnastik, taekwondo, ve hareket eğitimi kursları ile yetişkinlere özel aerobik ve pilates kursları 8 Ekim’de başlayacak. Kurslara katılmak isteyenler Bornova Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ve Işıkkent Muhammet Yıldız Spor tesislerinden kayıt yaptırabicek.

Taekwondo ve hentbol kursları Pınarbaşı Kapalı Spor Salonu, futbol kursları Bornova Şehir Stadı, Basketbol ve yüzme kursları Muhemmet Yıldız Işıkkent Spor Tesisleri, Voleybol kursları Atatürk Spor Salonu’nda  yapılacak. Bayanlara yönelik olarak düzenlenen pilates ve aerobik kursları ise Evka3, Çamdibi kapalı pazaryeri içinde bulunan aerobik salonu, Işıkkent aerobik salonu, Bornova Engelliler Merkezi, Altındağ Kültür Merkezi ve Pınarbaşı Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek.

Kurslara katılmak isteyenler kayıt ile ilgili bilgilere aşağıdaki numaralardan ulaşabilecek.