Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ortaya koyduğu “ortak akıl” ilkesinin kent yönetimindeki etkisini artırmak için farklı kesimlerle biraraya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda bir yandan mahalleleri ziyaret ederek hem muhtarlarla hem de vatandaşlarla sık sık biraraya gelen Başkan Atila, farklı meslek gruplarıyla da toplantılarda buluşarak bilgi alışverişinde bulunuyor. Başkan Atila’nın öncülüğünde başlatılan esnaf odası buluşmaları da bu kapsamda sürüyor. Her ay bir esnaf odasının ev sahipliğinde düzenlenen buluşmaların adresi bu kez Bornova Oto Tamircileri ve Sanatkarları Odası oldu.

Toplantıya Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu Başkanı Özcan Saraçoğlu, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Salih Bölük, İzmir Oto Tamircileri Odası Başkanı Necdet Heppekcan, Bornova Oto Tamircileri ve Sanatkarları Odası Başkanı Bülent İşçi, Bornova Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Murat Canlı, 3. Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Bülent Akşakar, Dökümcüler Odası Başkanı Muzaffer Üründü, İzmir Ayakkabıcılar Odası Başkanı Yalçın Ata, 5. Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Turgay Avcı, 2. Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Erol Çamkıran, 2. ve 3. Sanayi Siteleri Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Uğur Dömek ve İşadamı Galip Çukurlu katıldı. Toplantıda esnaf temsilcileri, üretimle ilgili bütün sorunlarının ve beklentilerinin kısa
sürede yerine getirildiğini, Başkan Atila ve ekibiyle uyum içinde çalıştıklarını belirtti.

 

Sorunlar birlikte çözülüyor

Bornova Oto Tamircileri ve Sanatkarları Odası Başkanı Bülent İşçi de, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya sorunlarını kolaylıkla iletebildiklerini söyleyerek, “Başkanımıza dertlerimizi anlatıyoruz O da gerekenleri yapıyor” dedi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bu toplantılarda hem farklı meslek odaları ile biraraya gelmiş oluyor hem de Bornova’nın sorunlarını birlikte çözüyoruz. Kenti birlikte yönetiyoruz. Çünkü esnafımız, muhtarlarımız, vatandaşlarımız önerilerini ortaya koyuyor, biz de gerekenleri yapıyoruz. Halkımızın isteklerini hem böyle ortak akıl toplantılarıyla hem de anketlerle belirliyoruz. Kentimizi kentlilerimizle birlikte yönetmekten de çok mutluyuz” dedi.