Buca Gaziler mahallesi Muhtarı Serkan Dağdelen, İzkent mahallesi Muhtarı Gülümser Dibek,  Barış Mahallesi Muhtarı Gürcan Bucalılar, Kaynaklar Merkez mahallesi Muhtarı Erhan Şen, Çamlıkule Muhtarı Kamer Kurt, Belenbaşı Köyü Muhtarı İsmet İlhan, Atatürk Mahallesi Muhtarı Hıdır Karaboğa, Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Hüseyin Dağlı CHP Genel Merkezi’ne ziyarette bulundu. Buca Muhtarlar Derneği Başkanı Eşfak Yurdanur’un sağlık sorunları sebebiyle katılamadığı ziyarette Bucalı muhtarlar CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve Bülent Tezcan ile ayrı ayrı görüştüler.

Muhtarlar adına söz alan Kaynaklar Mahallesi Muhtarı Erhan Şen ve Çamlıkule Mahallesi Muhtarı Kamer Kurt, arkadaşlarının da imzalarını getirdiklerini belirtirken,  “Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı ile görev süresi içerisinde muhtarlar ve halk ile kurduğu diyalog ve çalışmaları ile yatırımları sebebiyle yeniden aday olmasını istediklerini” söylediler.


Başkan teşekkür etti

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı ise görev süresince büyük önem verdiği ve ilçeyi birlikte yönettiği muhtarlara teşekkür etti. Gösterilen güvene layık olmaya çalışacağını belirten Tatı, “Muhtarlarımız bizim ilçemizdeki demokrasi kalelerimiz. Bucayı onların halktan aldıkları yetki ve isteklerine göre şekillendirmeye devam etmek istiyoruz” dedi.