Buca Belediyesi Meclis Salonu yarı yıl tatiline giren çocukların akınına uğradı. Tatil dolayısıyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün düzenlediği tiyatro oyunlarına ve film gösterimlerine büyük ilgi gösteren minikler, tatillerini eğlenceli ve renkli bir şekilde geçirmenin keyfini yaşadı.

Öğrenciler, Buca Belediyesi'nin hazırlamış olduğu sürprizlerle stres atarken, Belediye, öğrencilerin yarı yıl tatilini daha iyi değerlendirmesi için ücretsiz sahnelenen birbirinden güzel tiyatro oyunlarına ve film gösterimlerine ev sahipliği yaparak çocuklara tatil süresince tiyatronun büyülü dünyasında dolaşma ve hayal dünyalarını genişletme imkanı sağladı. Tatil süresince çocuklara Oyuncak Hikayesi, Sherek, Çılgın Dostlar filmleri gösterilecek. Halk Eğitim Merkezi Tiyatro topluluğu ve Sahne Tozu Tiyatrosu da iki çocuk oyununu sergileyecek.

Kültürel etkinliklerin Buca'da her kesim için yapıldığını belirten Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı "Çocuklar, gençler bizim önceliğimiz, mutlu ve sanatla iç içe büyümeleri ve  iyi bir tatil geçirmelerini sağlamak istedik" dedi.