Esnafın sıkıntılarını ve taleplerini düzenlediği ziyaretlerde yerinde dinleyip çözümler üreten Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır özverili çalışmalarının karşılığını alıyor. İzmir Çamdibi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu üyeleri, bölge esnafının talepleri doğrultusunda hizmetler üreten Başkan Sındır’ı kahvaltıda ağırladı. Oda binasındaki kahvaltıda, Başkan Sındır’la sohbet eden üyeler, bugüne kadar yapılan çalışmalar için teşekkür etti.

İzmir Çamdibi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Reşat Gençtürk, Başkan Sındır’ın esnafın sorunlarına karşı oldukça duyarlı olduğunu söyleyerek, “Başkanımız talep ettiğimiz bütün konularda bize yardımcı olmak için elinden geleni yaptı. Belediye ile esnafımız uyum içinde çalışıyor. Gerekli koordinasyonun sağlanmasında biz de Oda olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Bornova Belediye Başkanımız Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır da, belediye olarak her zaman esnafın yanında olduklarını belirterek, “Sorunlarını elimizden geldiği ölçüde çözebilme adına gayret ediyoruz. Bundan sonra da Oda esnafımızla uyum içinde çalışacağız” dedi. Bornova’da hem esnafla olduğu kadar tüm mahalle ve köylerdeki vatandaşlarla da sık sık görüşüp sorunlara ortak çözümler aradıklarını, mahalle ziyaretleriyle ihtiyaçları yerinde tespit ettiklerini söyleyen Başkan Sındır, “Yerinden yönetim anlayışımızı uygulamaya devam edeceğiz” diye konuştu.