Eşinden ayrıldığı için bunalımda olduğu öğrenilen 32 yaşındaki Erkan Ünal'ın, kendisini sweatshirtüyle ağaca astığı ancak ağırlığına dayanamayap yırtılması üzerine ise, yere düşüp bulunduğu alana yuvarlandığı ortaya çıktı.

Dün akşam saatlerinde Aşık Veysel Rekreasyon Alanı ve Buz Pisti arkasında yürüyüş yapan vatandaşlar, parkta hareketsiz yatan bir kişiyi görünce durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaptığı kontrollerde genç bir erkeğin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekiplerinin araştırması sonucu cesedin barmenlik ve mankenlik yaptığı öğrenilen Erkan Ünal'a ait olduğunu saptandı.

OTOPSİDE İNTİHAR ÇIKTI

Olay yerindeki incelemenin ardından Erkan Ünal'ın cesedinin otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilmesiyle sır çözüldü. Otopside Ünal'ın, boynunda kırık olduğu tespit edildi. Olay yerinde tekrar yapılan araştırma sonrasında ise, bir süre önce eşinden ayrıldığı için bunalımda olan Erkan Ünal'ın, kendisini sweatshirtüyle ağaca astığı ortaya çıktı. Ancak, sweatshirtün ağırlığı çekemeyip yırtılması üzerine, yere düşen Ünal'ın, bulunduğu yere doğru yuvarlandığı belirlendi. Üzerinde parası ve diğer eşyaları bulunan Erkan Ünal'ın, intihar notu bırakmadığı açıklandı.