Çiğli Belediyesi, geçtiğimiz günlerde de Tekel İlkokulu ve Ortaokulu ile Aydınlıkevler Mahallesi'nde bulunan Çiğli Anaokulu'nun tadilatlarını yaptı ve eksiklerini giderdi.

İç ve dış boya belediyeden


Belediye'nin fen işyeri, park bahçeler, temizlik işleri müdürlükleri ile şantiye atölyesi ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda, Tekel İlkokulu ve Ortaokulu'nun iç ve dış cephe boyası, bahçedeki spor alanı düzenlemesi, idari birimlerin zemin parke döşemesi yapıldı. Yollarının yapımı geçtiğimiz aylarda tamamlanan okulun, bütün tuvaletlerin tadilatı da yine belediye tarafından yapıldı.

Tören alanı yapıldı


Aydınlıkevler Mahallesi'nde bulunan Çiğli Anaokulu'nun da çevre düzenlemesi ve okulun önüne tören alanı yapımı da Çiğli Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Okula giden yollar da elden geçirilerek, ulaşım sorunu çözüldü.

Talepleri çözüyoruz


Eğitimde kalitenin yükseltilmesi için belediyenin tüm olanaklarıyla çalıştığını belirten Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, öğrencilerin temiz ve sağlıklı ortamda eğitim görmelerini istediklerini söyledi. Okullardan gelen talepler doğrultusunda belediye ekiplerinin çalışmalarını tamamladığını ifade eden Solak, "bizim esas çalışmalarımız yaz aylarında oluyor ancak yıl içinde de bize iletilen sorunları anında çözmeye özen gösteriyoruz. Okullardan talep geldikçe yerine getirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.