Yaşlılar Haftası'nı da kutlayan Sındır, "Deneyimleriniz bizim için çok önemli. Ülkeye yaptığınız hizmetlerden dolayı size şükran borcumuz var" dedi

Nevvar-Salih İşgören Huzurevi'ni ziyaret eden Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır yaşlıların elini öpüp, hatırlarını sordu. Eşi Rana Hanım ile birlikte Yaşlılar Haftası'nı da kutlayan Sındır, emeklerinden dolayı onlara teşekkür etti. Huzurevi yetkililerinden bilgi alan Sındır, eksiklerin giderilmesinde belediye olarak her türlü imkanı sağlayacaklarını söyledi. Huzurevi'nin bahçe düzenlemesini yaptıklarını vurgulayan Sındır, çok güzel bir dinlenme alanı oluşturacaklarını ifade etti.

Günlük koşuşturma ve yoğun tempo içinde insanların en sevdiklerini bile bazen unutabildiğini hatırlatan Başkan Sındır, "Buraya elinizi öpmeye geldik. Sizlerin her zaman yanınızdayız. Deneyimleriniz bizim için çok değerli. Bu ülkeye verdiğiniz emeklerden dolayı size şükranlarımızı sunuyoruz. Bu dünyada en kutsal şey, evlat yetiştirmektir. Siz evlatlarınızı yetiştirdiniz. Bugünlere gelmemizde büyük emeğiniz var. Hepinize şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.