Sosyal belediyecilik uygulamalarına Dost Market ile yepyeni bir boyut getiren Bornova Belediyesi, şimdi de erzak reyonlarına ayakkabı bölümünü de ekledi. Bornova Belediyesi tarafından belirlenen ihtiyaç sahiplerinin mutfak alışverişlerini özgürce yapma imkanına sahip olduğu Dost Market, gün geçtikçe kapsamını genişletiyor.

İhtiyaç sahipleri ayakkabı da alabilecek

Geçen haftalarda hayırseverlerin daha kolay bağış yapabilmesini sağlamak için Türk Kızılayı Bornova Şubesi ile imzalanan protokolün ardından, kısa süre önce Ayküsan Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesi ile de işbirliği yapıldı. Site yönetimi Dost Market’e, üyelerinin katkılarıyla ayakkabı bağışı yaptı. Böylece ihtiyaç sahipleri ayakkabı alışverişlerini de kartlarına yüklenen bakiyelerle Dost Market’ten yapma imkanına kavuştu.

Amaç daha çok insana daha kaliteli hizmet

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Dost Market’in her geçen gün daha da büyüyen bir iyilik hareketi haline geldiğini belirterek, “Komşumuz aç yatarken yatağa tok girmeyen bir kültürün insanlarıyız. Bu durum, sosyal yönü kuvvetli olan toplumumuzun önemli bir özelliği. Biz de bu özelliğimizi kurumsal olarak Dost Market’te hayata geçiriyoruz. Amacımız daha çok insanımıza, daha kaliteli ve daha çok ürünle hizmet verebilmek. Bunun için azimle çalışıyoruz. Dost Market’e katkıda bulunan Ayküsan Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesi’ne teşekkür ediyoruz” dedi.