Şube Başkanı Mustafa Kemal Öcal ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlanan Başkan Durak, "Ülkemizin kurucusu Atatürk'ün ilkelerinin yaşatılması için her zaman yanınızda olacağım. ADD kendi içinde güçlü olduğu sürece etkisi de daha fazla olur. Karşıyaka'da düzenlediğimiz etkinliklerde gösterdiğiniz destek nedeniyle teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyarette Karşıyaka'ya yapılan hizmetlerden de bahseden Durak, "9 yıl önce her yağmurda Karşıyaka'nın sokaklarını su basıyordu. Büyükşehir Belediyemizle birlikte çok çalıştık. Karşıyaka deniz seviyesinde olmasına rağmen son yağışlarda ciddi sıkıntı yaşanmadı. Karşıyaka Belediyesi kiralık binalarda hizmet veriyordu. Şimdi modern binalara kavuştu. Uluslararası alanda önemli adımlar atıyoruz, gelecekte bunun meyveleri daha da fazla olacak. Yapılanlar kısa sürede unutuluyor" diye de ekledi.

Yaklaşık 700 üyesi ile dinamik kalarak, Atatürkçü düşüncenin gelişmesi için mücadele ettiklerini belirten Karşıyaka ADD Başkanı Mustafa Kemal Öcal ise, "Karşıyaka Belediyesi kütür ve sanat faaliyetlerinde çok yoğun bir dönem yaşıyor. Belediye Başkanımız Cevat Durak'a bu etkinlikler için üyelerimiz adına teşekkür ediyoruz. Kamu yararına olan derneğimizin etkinliğinin arttırılması için mücadele ediyoruz" diye konuştu.