Olay, bugün saat 11.30 sıralarında 7472 sokak 30 numarada meydana geldi. Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikada çalışan 30 yaşındaki G.A., bir süredir sorunlar yaşadığı 23 yaşındaki eşi Dilek Ataoğlu ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında eşinin boğazını kesen G.A., daha sonra iki çocuğunu yanına alarak annesinin evine götürdü. Çocuklarını annesine teslim eden G.A., daha sonra polisi arayıp, “Karımı öldürdüm” diye kendisini ihbar etti.

Verdiği adreste yakalanan G.A., gözaltına alındı. Bu sırada eve giden sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaşadığı ve ağır yaralı olduğu belirlenen Dilek Ataoğlu Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Talihsiz kadının durumunun ciddi olduğu, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Bu arada G.A.'nın ifadesinin alınacağı, soruşturmanın devam ettiği bildirildi.


54 YERİNDE BIÇAK YARASI


İzmir'in Yamanlar Semti'nde, tartıştığı eşi G.A. tarafından ağır yaralanan Dilek Ataoğlu'nun kaldırıldığı hastanede tedavisinin sürdüğü kaydedildi. Boğazı kesilen Dilek Ataoğlu'nun vücudunda 54 bıçak yarasının belirlendiği ve hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.