Geçmişi oldukça köklü olan İzmirli iki bilişim girimşimcisinin ortaklığıyla kurulan FİKİR360 bir izmir web tasarım firmasıdır. Yaklaşık 10 ar yıllık sektörel tecrübelerini kurdukları firmada buluşturan ortak kurucularının başarı sırrı ise bir ortağın İzmir’in en iyi tasarımcılarından olması, diğerinin ise İzmir’in en iyi SEO danışmanı olmasındadır. Tasarım yeteneği SEO tecrübesi ile birleşince başarıda bu kadar sürede kaçınılmaz olmuş. Öyle ki daha kurulalı 5 ay olmuşken İzmir sınırlarını aşıp özellikle İstanbul firmalarına Tasarım & SEO desteği vermeye başlamıştır. Özellikle İstanbul’ daki Ajanslara çözüm ortağı olarak ta destek vermeye devam etmektedir.

İstanbul’dan artan müşteri potansiyellerinin kendilerini İstanbul’a taşınmaya itmeyeceğini belirten Fikir360 Kurucularından Burhan ŞEVİK “Biz İzmir firmasıyız ve globalleşen dünyada, bu hizmeti hangi bölgede yaptığınızın bir önemi yoktur. Başarılı işler yapıyorsanız, mutlaka bulunur ve birilerinin dikkatini çekersiniz. Nitekim biz de sektörümüzün içindeki firmalardan taktir topladığımız için memnunuz. Doğru yolda olduğumuzun farkındayız. Web Tasarım İzmir denince akla gelen 2-3 firmadan biri olma yolundayız.” diye eklemiştir.

Özellikle hizmet verdikleri konularda düzenledikleri ve düzenlemeyi düşündükleri etkinlikler ile sektörel gelişime katkı sağlamayı hedeflediklerini de belirtmişlerdir. 2014 yılında düzenlenen İzmir’in ilk, Türkiye’nin ilk ücretsiz SEO Konferansı ile büyük bir başarıya imza atmışlardır. Konferans sonrası İzmir SEO hizmetini en kaliteli veren firma olduğunu da kanıtlamıştır.

2015 yılındaki etkinlikleri ise yine göz dolduruyor. SEO programları, Konferanslar, Workshop ve diğer etkinlikler ile yine yeni başarılara imza atmayı hedefliyor FİKİR360.

Eğer bu Web Tasarım & SEO ihtiyacınız var ise mutlaka Fikir 360 a danışmanızı öneririz.