Geçtiğimiz yıl şubat ayında İzmir'in ilk 5M mağazasını Balçova'da hizmete açan Migros Grubu, bu kez Gaziemir'e 5M'in yaşam alanlarıyla farklılaştırılmış dünyasını götürüyor. Optimum AVM içinde 30 Mart tarihinde kapılarını müşterilerine açacak olan Gaziemir 5M, toplam 8 bin 500 metrekare alanda 200 kişiyle İzmirliler'e hizmet verecek.

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Migros Ticaret AŞ Genel Müdürü Özgür Tort, geçen yıl Balçova 5M mağazaları ile İzmirliler'i 5M'in ayrıcalıklı dünyasıyla ilk kez buluşturduklarını anımsattı. Ailece hem alışveriş yapacakları hem de sosyalleşecekleri ortamı bir arada 5M'de bulan İzmirli'lerin bu alışveriş deneyimini çok sevdiğini ifade eden Tort, "Alışverişe farklı bir bakış kazandırarak, tüketiciye mağaza içinde özel yaşam alanları yaratan Migros Grubu olarak, mağazada geçirilen vakti daha eğlenceli ve keyifli hale getirdiğimiz yenilikçi uygulamalarımızı, farklı lokasyonlarda İzmirlilerle buluşturmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Tort, mağazalardan içeri giren her bireyin iş ve ev hayatındaki konumu, hobileri, sosyal çevresi, sorumluluklarının farklılığından yola çıktıklarını belirterek, "Her bireyin farklı beklentileri olduğu gerçeğinden hareket ederek, 5M mağazaları içerisinde yaşam alanlarını oluşturduk. Alışverişi keyfe, eğlenceye dönüştüren bu yaşam alanları, yaşamayı çok seven İzmirliler tarafından oldukça ilgi gördü" dedi.

Migros Grubu'nun başarısının arkasında; doğru yerde, doğru formatla, doğru tüketici grubuna ulaşmanın yattığını belirten Tort, İzmirli için 5M'in çok büyük fark yaratacağından emin olduklarını, İzmirli'nin bu farkı ve 5M'i sevdiğini, kendilerine de ikinci mağazayı açmak düştüğünü ifade etti.

Özgür Tort, "5M ile sunduğumuz yaşam alanlarının İzmir gibi Migros Grubu'nun çok sıkı bağlarla bağlı olduğu bir şehirde başarılı olduğunu görmek, bizleri farklı noktalarda aynı hizmeti daha fazla İzmirli'ye ulaştırmaya yönlendirdi" dedi.
 
5M'in kaliteli, ucuz ve eğlenceli hiper dünyasıyla her bireyi tanıştırmak istediklerini dile getiren Tort, "Balçova 5M'i geçtiğimiz yıl şubat ayında açarak, 5M'i ilk kez İzmirli'ye tanıttık. Aradan geçen zamanda 5M adeta bir buluşma noktası haline geldi. Şimdi de Gaziemir'de aynı etkiyi yaratmayı hedefliyoruz. İzmir'in en önemli lokasyonlarında 5M'in ucuz, eğlenceli, hiper dünyasını sunmaya devam edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.
 
Migros Grubu, Gaziemir 5M mağazasında yarattığı "Yaşam Alanlarıyla" İzmirlilere 5M'in alışveriş deneyimini yaşatmaya devam ediyor. Çocuk, elektronik ve kozmetik gibi farklı yaşam alanları yaratılan Gaziemir 5M'de, tüketiciler ilgi alanlarına göre ihtiyaç duydukları şeyleri bulabilecek ve ürünleri kıyaslayabilecek.

Ege'nin tazeliğini raflarına taşıyan Gaziemir 5M'de, Ege'ye has yöresel tatlar, Ege bahçelerinden toplanmış, dalından yeni koparılmış, eşsiz tazelikte ürünler tüketici ile buluşurken, kuru gıdadan temizlik ürünlerine kadar ihtiyaç duyulan ürünler tüketiciye sunulacak.
 
Gaziemir 5M'deki yaşam alanları arasında "Çocuk Alanı"nda 0-6 yaş arasındaki çocukların ihtiyacı olan bakım, tekstil, araba koltuğu, puset gibi tüm ürünler geniş bir yelpazede tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Aileler alışveriş yaparken çocukları da unutmayan Gaziemir 5M mağazasında, çocuklar için top havuzu da bulunuyor.
 
Günlük kişisel bakım ihtiyacını ve özel bakım ürünlerini bir arada sunan, "Kozmetik Yaşam Alanı" uzmanların da tavsiyeleriyle hem kadınlara hem erkeklere ürün seçeneğini sunuyor. 5M Gaziemir'de, TV'ler, bilgisayarlar, cep telefonları "Elektronik Yaşam Alanı'nda meraklılarının beğenisine sunulacak.
 
Gaziemir 5M'de, her hafta gerçekleştirilecek sürpriz şovlarla mağazada bir festival havasının yaratılması planlanıyor. 5M Cafe'de 1 liraya keyifli yemek menüleri de müşteriler için hazırlanacak.