Konak Belediyesi ve İzmir Ticaret Odası'nın desteklediği, Dora Dergisi önderliğinde bu yıl 3. kez 'Gece Alışverişi' düzenleniyor. Night Out Shoping 2012 adıyla gerçekleştirilecek olan etkinlik yarın akşam Alsancak'ta yapılacak. Birçok firma ve markanın katılımıyla gerçekleştirilecek olan organizasyonda İzmirliler gecenin geç saatlerine kadar indirimli ve sürprizlerle dolu alışveriş yapmanın keyfini yaşayacak. 
Alsancak sokaklarında alışveriş yapan İzmirliler için ünlü modacı Ertan Kayıtken ve koreograf Akif Örük 2012-2013 kış sezonu tanıtımının yapılacağı mini bir defile hazırladı. Özge Ulusoy, Didem Soydan gibi ünlü mankenlerin de aralarında bulunduğu güzeller, Kayıtken'in özenle hazırladığı koleksiyonunu podyuma taşıyacak.
İzmir ekonomisini canlandırmak ve yılbaşı öncesi hareketlilik kazandırma amacının yanı sıra sosyal bir amacı da olan organizasyonda 400 çocuğun da dilekleri yerine getirilecek ve ihtiyaçları karşılanacak.  
Yapılan basın açıklamasında organizasyonun sadece ekonomik olarak nitelendirilmemesi gerektiğini belirten projenin öncüsü Ceren Ağaca, "Bu yılki sosyal temamız 'Bir Dilek Tuttum' başlığı altında gerçekleştiriliyor. Bu sayede Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Merkezi'nde tedavi gören çocuklarımıza destek amaçlı hediye paketleri hazırlandı" diye konuştu. "Maddi imkansızlıklar içinde yaşayan çocuklarımızı da unutmayalım" diyen Ağaca, "Bu nedenle hediye hedefimiz 5 bin. 6-13 yaş arasındaki çocuklara palto, kaban, bot, çizme ve oyuncak hediye etmek istiyoruz. Hayatında hiç hediye paketi açmamış çocuklar var, onlara bu mutluluğu yaşatmak amacındayız. O nedenle Garanti Bankası önünde büyük bir dilek ağacımız olacak. O dilekleri yerine getirmek için el ele verelim" çağrısında bulundu.