Köy meydanlarında konuşan Başkan Kocaoğlu, “Benim sizden bir tek isteğim var. Bize inanın, güvenin. 64 senelik hayatımda hiç gizli kapaklı iş yapmadım. En ufak bir hilemiz hurdamız, menfaat sağladığımız, rüşvetimiz yoktur. Yüzümüz ak, anlımız pak. Bunun da böyle bilinmesini isterim” dedi.

Büyükşehir sınırları içindeki orman köylerini ziyaret programına devam eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı  Aziz  Kocaoğlu,  Menderes’e bağlı  Ataköy, Çamönü ve Sancaklı köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek  ihtiyaç ve talepleri yerinde tespit etti.   Köylerde alkışlarla ve sıcak bir şekilde karşılanan  Başkan Aziz  Kocaoğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin görev alanında olan su, kanalizasyon ve dere ıslahlarının  sürdürüldüğünü hatırlatarak diğer acil ihtiyaçların tespiti ve en kısa sürede yapılması için de bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini söyledi.
Menderes Belediye Başkanı  Ergun Özgün’ün de katıldığı  toplantılarda  köy muhtarları ve sakinleri, Büyükşehir Belediyesi’ne düzenlenen operasyon nedeniyle Başkan Kocaoğlu’na geçmiş olsun dileklerinde bulunarak “Biz size güvenmesek sizin peşinizden gelmeyiz zaten”, “Sen yoluna devam et, biz senin arkandayız Başkan”, “Sana herkes kefil olur” ve “Geçer Başkan, bunlar da geçer!” söylemleriyle moral verdi.
Köy sakinlerinin sıcak yaklaşımlarından dolayı büyük memnuniyet duyan Başkan Aziz  Kocaoğlu ise şöyle konuştu:
“Sizin için geceli-gündüzlü hizmet vermek için çalışıyoruz. Benim sizden bir tek isteğim var. Bize inanın, güvenin. 64 senelik hayatımda hiç gizli kapaklı iş yapmadım. En ufak bir hilemiz hurdamız, menfaat sağladığımız, rüşvetimiz yoktur. Yüzümüz ak, anlımız pak. Bunun da böyle bilinmesini isterim. Allah’a çok şükür, bu yaştan sonra bana para, pul, mevki, şan şöhret lazım değil. Sadece hizmet etmek istiyorum. Bunun için bana olan bu güveninizi sürdürün. Ben buraya  sizin ihtiyaçlarınızı tespit etmek için geldim.  Muhtarımız ‘geçmiş olsun’ deyince  konu gündeme geldi. Bana oy verdiniz seçtiniz, ben de sizlere layık olmaya çalışıyorum. Hiç ayrım yapmadan, adaletli bir şekilde size hizmet etmeye çalışıyorum.”