Gelininin boğazını koparmak istercesine kesen S.P.Ö.’nün, olay sonrasında bıçağı yanına alıp hiçbir şey olmamış gibi, belediye otobüsüyle yaklaşık 100 kilometre yolculuk yaptığı belirlendi. Gelinini, kendisinden ve oğlundan para istediği için cinayeti işlediği ileri sürülen S.P.Ö.’nün, banyoda bulunan, olayda kullanılan kanlı ekmek bıçağı için ise, ayak nasırlarını temizlediğini söylediği öğrenildi.

Geçen pazar günü saat 13.00 sıralarında, 8039 sokak 3 numarada meydana gelen olayda, eşinden şiddet gördüğü için üç gün önce başka bir eve taşınan 27 yaşındaki Gamze Nur Özcan, buraya gelen kayınvalidesi 40 yaşındaki S.P.Ö. ile tartıştı. Tartışma sırasında S.P.Ö., bıçakla gelini Gamze Nur Özcan’ı, 3 yaşındaki torunu D.Ö.’nün gözleri önünde vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladıktan sonra, boğazını da keserek öldürdü.

'ANNE YAPMA' DİYE YALVARDI


Özcan’ın ilk evliliğinden olan 9 yaşındaki oğlu B.K.’nin eve gelmesiyle ortaya çıkan olay sonrasında, gelinini kendisine “Anne yapma diye” yalvarmasına rağmen öldürdüğü belirtilen kayınvalide S.P.Ö., Urla ilçesindeki evinde yakalandı. Gözaltına alındıktan sonra sürekli gülen S.P.Ö., sevk edildiği adliyede tutuklandı.

KANLI BIÇAKLA BELEDİYE OTOBÜSÜNE BİNMİŞ

Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin olayı araştırmaları yeni bilgileri ortaya çıkardı. Polisin ilk araştırmasında, cinayet şüphelisi kayınvalidenin, olay sonrasında kanlı bıçağı yanına alıp, hiçbir şey olmamış gibi, onlarca insanla belediye otobüsünde yaklaşık 100 kilometre yolculuk sonrasında evine gittiği belirlendi.

NASIR İFADESİ POLİSİ DE ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Ayrı yaşamasına rağmen oğlundan ve kendisinden sürekli para istediğini öne sürdüğü Gamze Nur Özcan’ı bu yüzden öldürdüğü tespit edilen S.P.Ö., banyoda bulunan, olayla kullanılan bıçak için söyledikleriyle polisleri de şaşkına çevirdi. S.P.Ö., yıkanmasına rağmen özel cihazla üzerinde kan izi saptanan bıçakla, banyo sırasında ayaklarındaki nasırları kestiğini ileri sürdü.

Bu arada cinayet şüphelisi kayınvalide S.P.O.'nun giysilerinde DNA araştırması yapılacağı, cep telefonundan sinyal alan baz istasyonlarının belirlenmesi için de incelemenin sürdüğü kaydedildi.