Karafırtınalar, "Öncelikle moral kondisyonları çok iyi.  Son 6 maçta sadece bir yenilgileri var. 3 maçtır bilekleri bükülmüyor. Yükselen bir grafik yakaladılar. Seyirci avantajları da ayrı bir gerçek" dedi.

Ligde 4 haftadır galibiyet sevinci yaşayamayan (2 yenilgi, 2 beraberlik) Bucaspor, Göztepe maçıyla bu hasretine son vermeye hazırlanıyor. Ligde 7 golü bulunan Abdülkadir ile Civar'ın cezasının bittiğini, 3 golü bulunan Emre Güral'ın ise takımla çalışmalara başladığını belirten Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, "Hiçbir eksiğimiz yok, çok iyi çalışıyoruz. Tek hedefimiz galibiyet" dedi.

Göztepe'nin bu maçta önemli avantajlara sahip olduğunun altını çizen Sait Karafırtınalar, "Öncelikle moral kondisyonları çok iyi.  Son 6 maçta sadece bir yenilgileri var. 3 maçtır bilekleri bükülmüyor. Yükselen bir grafik yakaladılar. Saha ve seyirci avantajları ayrı bir gerçek. Biz ise, bu dönemi 10 puan kayıpla tamamladık. Ancak Göztepe'yi çok yakından tanıyorum. Tüm maçlarını izledik ve gerekli analizleri yaptık. Genç bir ekiple yer aldığımız ligde enerjimize çok güveniyorum.

Takımın ağabeylerine bu maçta hem psikolojik, hem de sahadaki duruşları açısından büyük iş düşecek. Tüm Türkiye'ye seyir ve mücadele zevki yüksek, bol gollü bir maç izleteceğimiz inancındayım. Çünkü son 7 maçta biz 11, Göztepe 12 kez fileleri havalandırdı. Bizim kazanmaya daha çok ihtiyacımız var. Bu nedenle hedefimiz 3 puan. Her maçta futbolun güzelliklerini sahaya yansıtmaya çalışan, pozitif futbol oynayan bir ekibiz. Pazar gecesi İzmirli futbolseverleri bu güzel karşılaşmaya bekliyoruz" diye konuştu.

Bu arada Bucaspor yönetimi, takımda maddi sorunlar yaşayan Zafer Çevik ve Serkan Yanık'a kısmi bir ödeme yaparak TFF'ye başvurmalarını engellerken, talipleri olan Efe'nin satış opsiyonunun kendilerinde olduğunu açıkladı.