Yaşar Üniversitesi Kariyer Merkezi'nin düzenlediği 'Kariyer Günleri', ünlü firmaları ve yöneticilerini öğrencilerle bir araya getirecek. İş hayatı konusunda merak ettikleri sorulara yanıt bulacak öğrenciler, firma temsilcileri ile staj ve işe girebilme konusunda görüşme imkanı da bulacak. Etkinlikler Selçuk Yaşar Kampüsü'nde 15 Nisan-24 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek.

Etkinlikler kapsamında öğrenciler, kariyerlerine yön verebilecek firmaların yöneticileri ile tanışma imkanı bulabilecek. Öğrenciler ayrıca "Staj ve İşe Alım Mülakatları" ile iş hayatına mezun olurken adım atma şansını da yakalayacaklar.

Şirketleri tanıma fırsatı

40 gün boyunca sürecek Kariyer Günleri 'Canlı Mülakat', ödüllü 'Filo Yönetimi Simülasyon Yarışması', '20 Farklı Kariyer Oturumu', Mezunların Gözüyle İş Hayatı Sohbetleri gibi etkinliklerle mezun ve mezun adaylarına önemli katkılar sağlayacak.

Kariyer Günleri hakkında bilgi veren Yaşar Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Senem Yılmaz, "Üniversitemiz bu etkinliklerle öğrencilerini, mezun adaylarını ve mezunlarını işveren kuruluşlarla bir araya getirerek gelecekte içinde yer alacakları sektörleri ve şirketleri tanıma olanağı sağlamayı amaçlamaktadır. Yaklaşık 40 gün sürecek Kariyer Günleri kapsamında 'Staj - İşe Alım Mülakatları' ile 'Kariyer Oturumları' yapılacaktır. " dedi.

İşe alım mülakatları yapacak kuruluşlar

Yaşar Üniversitesi'ndeki işe alım mülakatlarına katılacak kuruluşlar şöyle:

Aras Kargo A.Ş.
Cam Merkezi A.Ş. (Yorsan Cam)
Ceva Lojistik
Cevher Döküm A.Ş.
Crown Plaza
Çorum Hukuk Bürosu
Hugo Boss
Ilıca Hotel SPA &Wellness Resort
İzmir Hilton A.Ş.
Kaya İzmir Thermal &Convention
Manggis Bilişim Sistemler
Mövenpick Hotel
MSC Gemi Acenteliği A.Ş.
Netsis A.Ş.
RE/MAX Trio
Şenol Hukuk Bürosu
Tarkan Oktay Mimarlık
Uğur Soğutma A.Ş.
Yaşar Holding A.Ş.