Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'un eşinin başkanlığını yaptığı Gaziemir Gıda Bankası Yardımlaşma Derneği elde ettiği gelirle 135 öğrenciye eğitim desteği veriyor.

Gaziemir'de bu yıl 14. kez düzenlenen Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamında kurulan stant alanında hareketlilik devam ederken, stantlar arasında en fazla ilgiyi 'İyilik Mağazası' çekiyor. Halk arasında 'İyilik Bankası' olarak anılan Gaziemir Gıda Bankası Yardımlaşma Derneği'ne ait olan stantta tekstil firmaları tarafından bağışlanan ya da maliyetine verilen giysilerin satışı yapılıyor.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'un eşi olan Dernek Başkanı Birsen Şenol, kurdukları standa büyük ilgi gösteren yardımseverlere teşekkür etti.

Satıştan elde edilen gelirin öğrencilere burs olarak verileceğini dile getiren Birsen Şenol, halen 135 öğrenciye eğitim desteği verdiklerine dikkat çekti. Gıdadan yakacağa, giysiden eğitim yardımlarına kadar tüm ihtiyaç sahiplerine el uzatmaya çalıştıklarını ifade eden Birsen Şenol, "Derneğimiz asıl amacı eğitimde fırsat eşitliğini sağlamaya katkı sunmak. Uzun vadede bir kız öğrenci yurdu inşa etmeyi düşünüyoruz. Gaziemirlileri bize daha fazla destek vermeye çağırıyoruz" diye konuştu.