İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZELMAN Anaokulları, Kreş ve Etüt Eğitim Merkezleri'nde eğitim gören öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırladıkları gösterilerle beğini kazandılar.

İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen kutlamaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu da katıldı. Hatay, Evka 4, Balçova, Gaziemir, Evka 2, Gürçeşme, Girne, Bostanlı ve Güzelyalı anaokullarının sunduğu tiyatral drama, bale, modern dans, halk oyunları ve cimnastik gösterilerinden oluşan program büyük beğeni topladı. Minik öğrenciler çalışmalarını sahnelerken, salonu dolduran veliler unutamayacakları bir mutluluk yaşadı.

Çağdaş anlayışla hizmet

Anaokulu öğrencilerinin sunduğu programın açılış bölümünde konuşan Dr. Türkegül Kocaoğlu, tüm anne babaların çocuklara yaşanabilir bir ülke bırakmanın sorumluluğunu hissetmeleri gerektiğini belirterek, "İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki İZELMAN şirketine bağlı olarak faaliyet gösteren kreş, anaokulu ve etüt merkezlerimiz, hem personelimizin hem de kentlimizin çok değerli yavrularına çağdaş bir anlayışla ve Atatürk ilkeleri doğrultusunda eğitim hizmeti vermektedir" diye konuştu.

Duygulandıran satırlar

Gecede Büyükşehir Belediyesi'ne düzenlenen operasyon kapsamında tutuklu bulunan İZELMAN Genel Müdürü Hüseyin Kırmızı'nın velilere ve İZELMAN Anaokulu personeline hitaben yazdığı mektubun okunması sırasında ise duygusal anlar yaşandı.