İzmir’de, psikolojik rahatsızlığı olduğu ve bir süre hastanede tedavi gördüğü belirtilen madde bağımlısı Mesut U., 4 yıllık eşi Gülnara’yı boğazını keserek öldürdü.


KAPININ ÖNÜNDE BOĞAZINI KESTİ

4 yıllık evli, 28 yaşındaki Mesut U. ile 24 yaşındaki Azeri uyruklu eşi Gülnara U. bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Çıkan kavganın ardından biri 3, diğeri 1 yaşında olmak üzere iki çocuğu bulunan Gülnara U., evi terk etmek istedi. Madde bağımlısı Mesut U. da mutfaktan aldığı bıçakla karısının peşine düştü. Kapının önünde karısını yakalayan Mesut U., talihsiz kadının boğazını kesti. Genç kadın kanlar içerisinde yerde kalırken, zanlı koca, otomobiline binerek olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekibi yaptığı incelemede, Gülnara U.’nun hayatını kaybettiğini belirledi.


OTOMOBİLİYLE KAÇTI OTOBÜSTE YAKALANDI!


Cinayet Büro Amirliği ekipleri psikolojik rahatsızlığı olduğu ve bir süre önce Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gördüğü belirtilen zanlı Mesut U.’yu yakalamak için çalışma başlattı. Olaydan sonra otomobiliyle kaçan cinayet zanlısı Mesut U.’nun, aracını Kula’da terk ederek Ankara’ya giden bir otobüse bindiğini tespit eden İzmir polisi, olayla ilgili Ankara polisini bilgilendirdi. Bunun üzerine harekete geçen başkent polisi, zanlıyı Ankara Terminal İşletmesi’nde yakaladı. (Habertürk)