İzmir Konak'ta üzeri iş makinesi yüklü TIR alt geçitte sıkıştı. Bu sabah erken saatlerde meydana gelen kazada altgeçitin tavanında ve TIR'da maddi hasar meydana geldi. Kaza sonrası olay yerine gelen şirket yetkilileri TIR'ın dorsesinin lastiklerini indirdi ve bu şekilde TIR'ı sıkıştığı yerden çıkardı. 2 saatlik çalışmanın sonunda TIR altgeçitten çıkartılabildi.

Kaza, bu sabah saat 05.30 sıralarında Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda bulunan Konak altgeçidinde meydana geldi. Sürücüsü açıklanmayan 45 UH 823 çekici, 45 FR 715 dorse plakalı iş makinesi yüklü TIR, yüksekliği 4 metre olan alt geçide çarparak durdu. Çarpmanın şiddetiyle altgeçidin tavanında ve TIR'da maddi hasar meydana geldi.

Kazayı görenlerin ihbarıyla gelen trafik polisi yolda güvenlik önlemi alırken, trafik uzun süre tek şeritten sağlandı. Kazadan sonra olay yerine gelen şirket yetkilileri TIR'ın dorsesinin lastiklerini indirerek altgeçide sıkışan iş makinesi yüklü TIR’ı kurtardı.

Ekiplerin 2 saatlik çalışması sonunda TIR altgeçitten çıkarıldı. Yol tekrar trafiğe açılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.